Zdeněk Klímek

  • KSČ 21
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2016 0:28:36

Otevřený dopis prezidentu Čínské lidové republiky Si Ťin-pchingovi

Otevřený dopis prezidentu Čínské lidové republiky Si Ťin-pchingovi

Otevřený dopis prezidentu Čínské lidové republiky Si Ťin-pchingovi u příležitosti jeho návštěvy České republiky


Vážený pan prezident

Si Ťin-pching

Čínská lidová republika

Vážený pane prezidente,

jsem nesmírně rád, že jste přijal pozvání našeho pana prezidenta Miloše Zemana a navštívíte Českou republiku.

Velmi si vážím úspěchů, kterých dosahuje čínský lid pod Vaším vedením. Vybudovat největší ekonomiku světa jistě nebylo jednoduché, ale čínskému lidu se to podařilo.

Vaše návštěva České republiky je pro nás největší událostí posledních let.

V souvislosti s Vaší návštěvou, Vám chci uvést některá fakta o České republice.

Do roku 1989 bylo Československo vyspělá zem, s vyspělým průmyslem, zemědělstvím, školstvím, zdravotnictvím, atd. Byli jsme v mnoha oborech světovou špičkou. Po roce 1989 došlo ve jménu „svobody a demokracie“ k totální devastaci státu i celé společnosti. Československo bylo zcela nedemokraticky rozděleno na dva samostatné státy. Občanů se nikdo neptal a ani nebylo referendum, které by rozdělení Československa zcela jistě nepotvrdilo. Podobně nedemokraticky bylo rozhodnuto o našem vstupu do NATO.

Česká republika je dnes zdevastovaná, rozkradená, zadlužená zem v postavení kolonie „západu“. V České republice jsou porušována lidská práva, porušuje se Ústava České republiky a vláda neplní vůli lidu.

Náš prezident Miloš Zeman je jediný, opravdu demokraticky v přímé volbě zvolený politik, který hájí zájmy lidu.

Porušování lidských práv se stalo v České republice běžnou praxí. Například občané starší padesáti let jsou otřesným způsobem diskriminováni při snaze najít si zaměstnání. Nikdo je kvůli vyššímu věku nezaměstná. Toto je v naprostém rozporu se základními lidskými právy. Všichni to vědí, ale politici se tváří, že tento problém neexistuje. Za posledních 25 let si tímto porušováním lidských práv, touto věkovou diskriminací prošlo v České republice několik miliónů lidí. V současné době víc jak 1 milión starších občanů trpí touto věkovou diskriminací. Do této skupiny patří půl miliónu předčasných důchodců, statisíce nezaměstnaných, statisíce občanů, kteří kvůli porušování lidských práv odešli do zahraničí a statisíce drobných živnostníků co živoří jako drobní podnikatelé, neboť je nikdo kvůli věku nezaměstná. Já sám mám s touto diskriminací mnohaleté zkušenosti i s diskriminací, které jsem vystaven za své politické názory a politickou činnost.

V souvislosti se soustavným porušováním lidských práv v České republice a věkové diskriminaci Vás chci poprosit o pomoc. Při Vaší návštěvě se má podepsat řada smluv o investování a obchodu. Byl bych rád a se mnou milióny občanů České republiky, kdyby se v těchto smlouvách objevil odstavec, kde bude napsáno, že v případě porušování lidských práv a věkové diskriminaci českou stranou, budou tyto smlouvy neplatné.

Vážený pane prezidente, děkuji Vám za pochopení a těším se, tak jako většina občanů na Vaši návštěvu. Věřím, že se Vám bude v České republice líbit a rád se sem někdy v budoucnu zase vrátíte.

S úctou

Zdeněk Klímek                                                                                  V Praze 21.3.2016

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama