Zdeněk Klímek

  • KSČ 21
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2016 18:21:51

Filip "odklonil" 100 miliónů Kč. Bude dále předsedou KSČM?

Filip "odklonil" 100 miliónů Kč. Bude dále předsedou KSČM?

Filip "odklonil" 100 miliónů Kč. Bude dále předsedou KSČM?

  Když jsem 9. února 2015 v kulturním domě v Ostravě na setkání s občany poslouchal Filipa, jak se chlubí, jak chtěli soudruzi z Komunistické strany Číny poslat na účet KSČM 100 miliónů Kč a jak jim to Filip vymluvil, že se nenechá zavřít za vlastizradu, nechápal jsem, proč takové nesmysly plácá. Dnes už to vím. Filip poučen problémy s tunelováním při prodeji neprodeji sídla KSČM na Politických vězňů, kde KSČM přišla o desítky miliónů, zvolil jinou taktiku.

Filip 100 miliónů od čínských soudruhů nechal poslat na účet soukromé firmy Futura Art a také se s tím nezapomněl v Ostravě pochlubit. Z účtu soukromé firmy lze vybírat milióny a nikdo se nic nedoví. Filip si byl jistý, že nikdo s přítomných nezná zákon o politických stranách, ale to se trochu přepočítal.

V zákoně o politických stranách je jasně uvedeno, že jediné peníze (dary), které smí politická strana přijmout ze zahraničí, jsou peníze (dary) od jiné politické strany. Proč tedy Filip lhal soudruhům z Komunistické strany Číny a proč lhal členům KSČM v Ostravě?

Video z Ostravy, které Filipa usvědčuje ze lži, pro jistotu zmizelo z internetu. Proč asi?

Je mi líto řadových členů KSČM, kteří mají tak malé důchody, že po zaplacení nájmu přemýšlí, jestli zaplatit léky a pak umřít hlady nebo opačně. Na členské příspěvky jim opravdu nezbývá.

Pokud by Filip „neodklonil“ 100 miliónů od stranické pokladny, tak by nikdo z členů KSČM minimálně 10 let nemusel platit členské příspěvky. Sice by tak zmizelo hlavní téma členských schůzí, ale to by členům až tak nevadilo. Mohli by tak v klidu vzpomínat na doby před listopadovým stbáckým pučem, kdy by takový vychytralec Filip nemohl vést ani základní organizaci, ne pak celou stranu.

Uvidíme na sjezdu, jestli se sjedou jen „Filipovi lidi“ co mají koryta a musí mu projevovat vděk nebo přijedou i skuteční komunisté co s Filipem vyběhnou, že nebude stačit za sebou ani zavřít dveře.

Zdeněk Klímek

13.5.2016

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama