Zdeněk Toman

Nejdříve mi dejte možnost si s Vámi promluvit, potom suďte.
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2014 17:52:45

Kalousek, Schwarzenberg, Babiš = stejná pakáž

Kalousek, Schwarzenberg, Babiš = stejná pakáž

Již delší dobu si pokládám otázku, zda je Schwarzenberg Kalouskova loutka, či naopak. Momentálně se TOP09 dostává ke dnu, tak jako se ke dnu dostaly Věci Veřejné a k úplnému dnu padá i ODS. Proč stále za TOP09 vystupuje Kalousek?

To už je pan Schwarzenberg tak senilní, že nedokáže hájit zájmy své vlastní strany? Ono je v každém případě jedno, kdo za TOP09 vystupuje, protože tak, či onak směřuje k samému konci a plánovaná spojení s ODS také nebudou vítězná. A tak se ptám, vážení spoluobčané a voliči, proč padají ke dnu pravicové strany, které jste mermomocí chtěli ve vládě? Proč ti, pro které jste cinkali klíči na Václavském náměstí nemají vaše sympatie? Zaujal Vás snad zbohatlík Babiš? Ten, který (jako Schwarzenberg) neumí pořádně česky? Vážení spoluobčané, prosím, vzpamatujte se. Opravdu chcete ve vládě cizince, kterým je stejně jedno, jestli máte práci nebo ne? Stejně jim jde jen o peníze.....
Zdeněk Toman
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama