Zdeněk Toman

Nejdříve mi dejte možnost si s Vámi promluvit, potom suďte.
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2014 11:17:13

Stojím za Zemanem!

Stojím za Zemanem!

Již před prezidentskými volbami jsem stál za panem Zemanem a stojím za ním i dnes. Sice se jeho názory mnohdy rozchází s těmi mými, ale je to pro nás to nejmenší zlo.

Jsem znechucen americkými přisluhovači jako například TOP09 či ODS. V době, kdy si poslanci zvyšují bez kompromisně své tučné platy, kdy se tunelují velké podniky nezajímá pravicové politiky nic jiného, než sesadit z "trůnu" toho, kdo stál za rozpadem vlády P. Nečase a M. Kalouska. Je mi smutno z toho, že se obyčejní lidé staví na stranu těch, kteří si jen chtějí nacpat své kapsy. Největší protesty vznikly až po přeložení sprostého slova z češtiny do angličtiny. Když se nad tím zamyslíme, tak to byla od prezidenta hloupost, ale musíme ho za to lynčovat? Uvědomme si, kolik zbytečných zákonů Zeman vetoval. A co takhle dát červenou kartu někomu, kdo si to zaslouží? - Českým mediím! Ti stojí za oblbováním slušných lidí a za nenávistí vůči Zemanovi. Připomeňme si například titulek "Zeman pozval Putina" Pro normálního člověka, který poslouchá zprávy je to šokující, protože dle médií je Putin sprosté slovo tak, jako Zeman, ale co kdybych Vám řekl, že Zeman nepozval jen Putina, ale i další hlavy mocností! Média se jen snaží o to, aby více lidí nenávidělo Zemana. A důvod? Zeman se snaží dát českou politiku zase do normálu a to se přeci našim zlodějíčkům nelíbí, tak proti tomu bojují. Občané ČR, chtěl bych Vám poradit jednu základní věc. Dvakrát měř a jednou řež. Než si uděláte obrázek o situaci, kterou Vám řeknou česká média, ověřte si to někde jinde. Jinak bychom tu dlouho nebyli a vládli by nám ti, kteří se snaží narvat si do vlastních kapes.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama