Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2021 18:36:00

Své svobody a odpovědnosti se nevzdávejte

Své svobody a odpovědnosti se nevzdávejte

Komentář na facebookovém profilu k důvěře ve vládu

Se vzrůstajícím počtem nezákonných opatření ministerstva zdravotnictví rapidně klesla důvěra lidí ve vládu. Zatímco v roce 2019 vládě České republiky důvěřovalo 40 procent občanů, letos v květnu se toto číslo zastavilo na žalostných 19 procentech. Právní experti upozorňují, že za tato špatná a protiprávní rozhodnutí nese zodpovědnost především kabinet šéfa hnutí ANO Andreje Babiše, nikoliv samotná ministerstva. Myslete na to, až půjdete k volbám!

Trikolóra Svobodní Soukromníci věří, že občané a provozovatelé podniků jsou schopni čelit výzvám svojí přirozenou vitalitou, elánem, aktivitou a tvořivostí. Ochrana lidských životů je na prvním místě, ale v žádném případě nemůže být využíváno postupů, které jsou v rozporu se zákonem. Občané České republiky mají právo žít důstojně a cítit se bezpečně na území vlastního státu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama