Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2020 18:17:00

Hamižnost premiéra překrývá jeho racionální myšlení

Hamižnost premiéra překrývá jeho racionální myšlení

Evropský parlament ve středu projednává střet zájmů českého premiéra Andreje Babiše v souvislosti s čerpáním evropských dotací.

 „Naše kolegy z jiných členských zemí zajímá, jak je možné, že v České republice rozhodují o vyplácení evropských dotací stejní lidé, kteří je následně čerpají. Tento stav je pro většinu poslanců Evropského parlamentu nepochopitelný. Jediný, kdo problém nechápe, je český premiér. Spíš si myslím, že už mu hamižnost úplně překryla racionální myšlení,“ uvedla europoslankyně Veronika Vrecionová.

„Premiér by měl přestat dělat České republice ostudu. Řešení je jednoduché. Jeho firmy musí přestat pobírat dotace. Bez nich ale Andrej Babiš evidentně podnikat neumí,“ dodala Vrecionová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama