JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2020 10:45:00

Takový postup je minimálně netransparentní a pochybný

Takový postup je minimálně netransparentní a pochybný

Komentář na facebookovém profilu k zakázce Dopravního podniku Praha na údržbu metra.

Na Zastupitelstvu hl. m. Prahy právě zazněla informace, že Dopravní podnik Praha uzavřel zakázku za 22 miliard korun se soukromou firmou bez výběrového řízení. Informace k zakázce na údržbu vozů metra na 15 let jsou závažné.

Považuji za absurdní, že zakázku, která byla podepsána loni 23. prosince, jsme v rámci koalice vůbec neprojednávali. Žádné informace nedostala ani Rada hl. města Prahy. Takový postup je minimálně netransparentní a pochybný.

Klub Spojených sil pro Prahu proto bude hlasovat pro zařazení bodu k této věci na  jednání zastupitelstva.

Je to obzvlášť důležité ve světle informací, které dnes zazněly z úst bývalého primátora Bohuslava Svobody, jenž upozornil na to, jak končí lidé, kteří chtějí dění v dopravním podniku řešit. Že jsou odejiti.

Po zástupcích Prahy sobě budeme požadovat detailní vysvětlení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama