Ing. Ivo Bezecný

mimo zastupitelskou funkci
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2020 10:13:17

Kdo tady vlastně vládne, pane premiére?

Kdo tady vlastně vládne, pane premiére?

Tak tohle už je komunistická nehoráznost gottwaldovského typu. Jestli nezvolíte toho, koho my chceme, vyrazíme do ulic. Nenechal bych si diktovat, koho mám volit a na truc bych volil Křečka, a to i přes jeho morální i lidské poklesky.

 Zvolíte-li toho a toho, jdeme do ulic, volá sdružení Milion chvilek. Tlak na poslance podobný a stejně nehorázný, jako vyvíjeli Gottwaldovi komunisté ve čtyřicátém osmém roce na prezidenta Beneše. Neodvoláte-li ministry podávající demisi, zaplníme náměstí.

Hrozba Milion chvilek je závan časů „Vítězného února“ a doslova mi nahání hrůzu. Vážení poslanci a poslankyně, tohle si necháte líbit? Volte Křečka a dokažte, že se pana Mináře a jeho samozvaných kazatelů pravdy nebojíte. Že máte vlastní rozum.

Nebo to není jenom závan, ale opravdová hrozba? Koho vůli vlastně Milion chvilek naplňuje? Není to skutečně přestrojený útok starých pořádků? Hrozby stejné, metody stejné. Neobchází tu zase strašidlo komunismu? Kdo tady vlastně vládne, pane premiére?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama