Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2020 20:47:56

Kolik stojí život podle Šmuclera!

Kolik stojí život podle Šmuclera!

Není nic dražšího nežli lidský život. „Počtář“ lékař a člen krizového štábu nominovaný TOP 09 Roman Šmucler náš život ohodnotil na 1, 2 milionu korun.

Ledové vyjádření zaskočilo i pragmatiky z vedení TOP 09 a nemile překvapil i politického matadora Kalouska. Distancuji se od tohoto názoru ambiciózního zubního lékaře a také podnikatele. Možná má srdce z ledu a zcela mu v této době chybí empatie. Každý z nás ví, že lidský život má hodnotu nevyčíslitelnou, každý z nás by pro jeho záchranu obětoval cokoli. Lidé, kteří pomáhají různými sbírkami zachránit nemocné, jsou toho příkladem, se kterým se dnes a denně potkáváme. Nikdo z nás nelimituje cenu lidského života jako Roman Šmucler. Je otázkou, zda právě tato hektická doba neukazuje ty nejskrytější vlastnosti člověka, na povrch bohužel vyplouvají i ty, které by nikdo nečekal. Jen by mě zajímalo, co na to svědomí lékaře, který složil Hippokratovu přísahu. Bude mít záchrana života limit Šmuclerových výpočtů? 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama