Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2020 9:03:00

Vokřál jako stoka Brna

Vokřál jako stoka Brna

Ano v Brně trpí vnitrostranickou krizí a v rámci vzájemného osočování bývalý brněnský primátor Petr Vokřál uvedl, že v Praze řešil kandidátku do Zastupitelstva městské části Brno-střed a se svými představami neuspěl.

Vokřál neuspěl jako politik. Jakmile ztratil funkci primátora byl to neviditelný místopředseda Ano bez politických názorů.

Není normální, aby se kandidátka do městské části moravského města řešila v Praze v Čechách. Neudělal to žádný primátor z ODS ani sociální demokracie. Vokřál tím ponížil město Brno na úroveň nějaké pražské městské části a popřel samosprávu jako princip. Samospráva je o tom, že se obce spravují nezávisle na centru, i o tom, že demokratické strany ponechávají komunální politiku na svých organizacích v místech. Pokud Vokřál řešil kandidátku do brněnské městské části v Praze, dokazuje, že byl slabým primátorem Brna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama