JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2020 6:34:00

Kraj nakoupil dárkové poukazy brněnských divadel a Filharmonie Brno

Kraj nakoupil dárkové poukazy brněnských divadel a Filharmonie Brno

Jihomoravský kraj poděkuje za nadstandardní nasazení v době koronavirové a zároveň podpoří brněnská divadla.

Jihomoravský kraj se rozhodl ocenit záchranáře, zdravotníky, pečovatele, hygieniky, hasiče a policisty za jejich nasazení a práci v první linii boje proti pandemii koronaviru COVID-19 na území jižní Moravy. Ocenění v podobě předplacených vstupů do brněnských divadel a kulturních institucí odsouhlasili zastupitelé na svém jednání ve čtvrtek 18. června 2020.

„Jedná se o zaměstnance a pracovníky profesí, které byly vystaveni zvýšenému riziku nákazy v první linii při pandemii koronaviru COVID-19. Vážíme si jejich nezištné rizikové služby a příkladného přístupu v tomto nelehkém období. V rámci tohoto poděkování kraj nakoupil dárkové poukazy brněnských divadel a Filharmonie Brno. Spojili jsme dohromady dva záměry, a to poděkovat a zároveň podpořit brněnské kulturní instituce, které v době nouzového stavu utrpěly také značné finanční ztráty,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek.

Jednotlivé dárkové vouchery mají hodnotu 500 korun. Celková hodnota poukazů, které budou Jihomoravským krajem za tímto účelem pořizovány, činí 1 milion korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama