Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2020 22:30:00

Plíživě se nám šíří postfaktická totalita

Plíživě se nám šíří postfaktická totalita

Komentář na facebookovém profilu k přepisování historie podle dnešních "pravidel"

 Politická korektnost, gender, cenzura, pošlapávání historie... Celý život žiji podle hodnot, které jsou velmi prosté a přirozené a jako konzervativní člověk si to ani jinak představit nedokáži. Každý z nás má možnost dělat a být kýmkoli, když má touhu, pokoru a pevnou vůli. Umělé zásahy do přirozenosti žití jak mezi lidmi, tak ve vztahu k přírodě, nás vedou k nesvobodě.

Po všech možných kampaních za 180 pohlaví, upřednostňování laciných gest nad zdravým rozumem, znevažovaní hodnot, snahy o potírání soukromého vlastnictví a jiné, tu máme přepisování historie dle dnešních “pravidel”.

Zakazují se filmy jako Forrest Gump, Sever proti Jihu a já se ptám: “Skutečně chceme takto přemýšlet a konat? Chceme měnit naši historii a odkaz velkých osobnosti dle optiky pár jedinců, kteří se zrovna cítí nedoceněně?

Chceme si nechat vnutit pocit špatnosti, pokud zrovna nejsme naštvaní na ten "nespravedlivý svět" jako oni? Chceme se nechat vtáhnout do této novodobé postfaktické totality?”

Já tedy rozhodně ne. A jako proti jakékoli jiné totalitě budu bojovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama