doc. PhDr. Pavel Vacek, Ph.D.

Kandidát do Senátu – vol. obvod Hradec Králové
  • BPP
  • Hradec Králové
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2020 19:40:27

Pavel Vacek: report ze zastupitestva

Pavel Vacek: report ze zastupitestva

Poslední předprázdninové jednání zastupitelstva bylo nervózní a emočně vypjaté. Protáhlo se až do nočních hodin. Přináším shrnutí těch nejdůležitějších bodů.

▪️  Ušetřili jsme městu 700 tisíc korun. Zastupitelstvo neschválilo peníze na externí poradenskou činnost pro investičního náměstka Jiřího Bláhu (ODS). V podkladech nebylo specifikováno, jakým způsobem byl externita vybrán, jakou činnost by měl vykonávat a dokonce ani jeho kvalifikace.










▪️  Povedlo se nám změnit způsob hodnocení kulturních dotací. Nově by měl být proces spravedlivější. Bude například zaveden princip, že nejvyšší a nejnižší hodnocení se automaticky škrtne.

▪️  Naopak pochybnosti vzbuzuje výběr správce stavby nového fotbalového stadionu. Vysoutěžená cena je přibližně dvakrát vyšší než je obvyklá cena. Nejasnosti panují i ohledně znění smluv. Jako dlouholetý fanoušek hradeckého fotbalu doufám, že se nenaplní černé scénáře a stavba stadionu brzy začne.

www.pavel-vacek.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama