JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2020 17:13:00

Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě

Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě

A čtyři roky jsou za námi. Chtěl bych Vám poděkovat za Vaši důvěru, kterou jste mi před čtyřmi lety projevili ve volbách.

Poděkovat chci také všem svým spolupracovníkům za jejich skvělou práci a osobní nasazení pro náš region, stejně tak i starostům a všem, se kterými jsem za ty čtyři roky měl možnost pracovat.

Přestože jsem do úřadu hejtmana nastupoval s troufám si říct bohatými profesními i životními zkušenostmi, s klidným svědomím se Vám přiznám, že to nebylo vždycky úplně snadné. Práci hejtmana bych přirovnal k péči o vinohrad na jižní Moravě – žádá si čas a dlouhodobou práci. Zdravím naše vinaře!!! :-)

Ano, možná jsem mohl být marketingově aktivnější, jak občas někteří moji kritici s oblibou uváděli. Ale byl jsem vychován tak, abych raději méně mluvil, a místo toho přiložil ruku k dílu. Zato se mohu vždy a všem podívat přímo do očí. A s čistým svědomím mohu prohlásit, že jsem se snažil spolu se svými kolegy dělat maximum, co bylo v daném čase možné. Některé věci se povedly, spousta věcí je úspěšně v chodu, ale máme před sebou také hodně projektů, ve kterých je potřeba pokračovat.

Děkuji všem, kteří mi vyjadřují podporu a na závěr Vás chci požádat, přijďte k volbám!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama