Mgr. Ivan Adamec

  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.11.2020 20:33:00

Stadion na Frimlovce i nové volejbalové kurty jsou hotové

Stadion na Frimlovce i nové volejbalové kurty jsou hotové

Zrekonstruovaný stadion a nové volejbalové kurty. Dva projekty, které město Trutnov v letošním roce zahájilo a úspěšně dokončilo. Celkem do těchto dvou sportovních zázemí radnice investovala 23 milionů korun.

Další dvě významné investiční akce tohoto roku jsou hotové. Město Trutnov se na jaře pustilo do rekonstrukce stadionu při ZŠ R. Frimla. Kompletně zde opravilo atletický ovál, vybudovalo novou tribunu, nové multifunkční hřiště a dětské hřiště pro žáky chodící do družiny. „Zároveň zde vzniklo nové sociální zázemí se skladem a fotbalové hřiště s umělou trávou,“ upřesňuje Ivan Adamec, starosta města Trutnova a dodává, že „bohužel kvůli současné koronavirové situaci jej první žáci vyzkouší až po obnovení výuky. Doufáme, že se tak stane brzy.“ Rekonstrukce sportovního stadionu stála 17,5 milionů korun.

Dalším letošním projektem bylo vybudování zcela nového zázemí pro trutnovské volejbalisty. Původní kurty musely ustoupit rekonstrukci SVČ a volejbalisté tak byli dočasně bez zázemí. „Nový volejbalový areál jsme postavili na České čtvrti vedle Rákosníčkova hřiště. Vybudovaly se zde dva antukové kurty s oplocením a zázemí pro sportovce, tedy šatny, sprchy a menší klubovna,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova. Kurty za necelých 5,5 milionů korun bude spravovat volejbalový oddíl Lokomotivy Trutnov, kterému bude areál předán příští týden.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama