Mgr. Petr Kubis

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2020 15:09:50

Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla

Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla

Otevřený dopis hejtmana Karlovarského kraje zvoleným zastupitelům demokratických hnutí


Šance pro náš kraj

40 dní. Už 40 dní uběhlo od voleb. Už 40 dní sledujeme marnou snahu Petra Kulhánka a jeho 4-koalice pod značkou STAN, za kterou kandidoval, jak se spolu s Piráty snaží obejít vítěze voleb a postavit “Koalici nenávisti” proti hnutí ANO. Do dnešního dne bezvýsledně. Nic jiného než nenávist k ANO tyto strany nespojuje.

Z mediálních výstupů 8 politických uskupení kolem Petra Kulhánka a koalice ODS+KDU-ČSL je navíc každý zmatený. Koalice ODS+KDU-ČSL po pozastavení jednání s námi jasně Kulhánkovi říká, že je ochotna jednat, pokud bude mít odpovídající postavení v koalici se STAN s hejtmanem a dvěma radními. Pak je pro ně možné vůbec se o vyjednávání koalice bavit. Petr Kulhánek se usmívá do fotoaparátů, říká, jak se vše daří a už brzy bude mít koalici. Jedním dechem dodává, že hejtmana a dva radní ODS+KDU-ČSL nedostane. Tečka. Občané Karlovarského kraje jsou zmateni a nechápou co se děje.

Hnutí ANO volil před 40 dny v Karlovarském kraji každý čtvrtý. Po čtyřech letech v čele kraje jí občané poctili ještě větší důvěrou než v minulých volbách. Potvrdili tak, že si váží práce ANO, kterou spolu s dalšími politickými subjekty poslední čtyři roky odvedlo. Řada politiků, kteří s námi na rozvoji kraje pracovali, jsou dnes znovu zvolení a mohou s námi dál pokračovat v práci pro náš kraj.

Obracím se proto na všechny ostatní zastupitele zvolené za demokratická uskupení. Nenechte se spojit nenávistí vůči ANO ze strany STAN a Pirátů. Nenechte se strhnout k opovržení čtvrtinou občanů našeho kraje. Pojďme hledat to dobré, pojďme se spojit a ctít demokratickou vůli voličů, pojďme sestavit koalici, která bude zastupovat velkou část voličů Karlovarského kraje. Všichni členové hnutí Místní, VOK nebo SNK1 jsou vítáni u vyjednávacího stolu, a pokud by se obnovil zatím pozastavený projekt s ODS+KDU-ČSL, můžeme velmi rychle postavit nové vedení našeho kraje a ukončit neschopnost Petra Kulhánka postavit “Koalici nenávisti”. Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla.

Mgr. Petr Kubis
Lídr kandidátky ANO a hejtman Karlovarského kraje, za celý zastupitelský klub

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama