Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2020 13:40:00

Hazardní hry nemám ráda, ale tentokrát jsem neodolala

Hazardní hry nemám ráda, ale tentokrát jsem neodolala

Komentář na facebookovém profilu k sázce o výsledek jednání o státním rozpočtu

 Již v úterý jsem se vsadila s kolegou poslancem, že nakonec komunisti státní rozpočet se schodkem 320 mld. podpoří. A výhra je moje! Vláda komunistům ustoupila a armáda přišla o 10 mld. (prý jen do ledna). Příští rok nás ale čeká druhé kolo. Schvalovat se bude novela rozpočtu se schodkem vyšším o více než 100 mld. a komunisti budou opět ve hře.

Jaké budou jejich podmínky tentokrát, netuším. Jen doufám, že nebudou požadovat zavedení povinné četby sebraných spisů V.I.Lenina a Klementa Gottwalda na našich školách.

Ale vážně, tahle sázka byla "hazardem" pouze s mojí peněženkou, jenže tento rozpočet a jeho případná novela je bohužel hazardem s peněženkou státní, tedy peněženkou nás všech! Kdo bude vítězem?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama