JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2021 15:51:00

Donald Trump vnesl mezi lidi nový virus

Donald Trump vnesl mezi lidi nový virus

Komentář na facebookovém profilu k vývoji událostí v USA

 Byli jsme svědky útoku na demokracii, který si vyžádal čtyři lidské životy. Viníkem je bohužel americký prezident Donald Trump, který bez důkazů permanentně zpochybňuje volby, který neumí snést čestně svou porážku a který mezi lidi vnesl nový virus, proti kterému žádné očkování nepomůže - nedůvěru v politický systém.

Jak říká nově zvolený prezident Joe Biden, je to útok na vládu práva, který oslabuje USA jako maják svobody a demokracie. Spojené státy jsou bohužel dnes tak rozpolcené, jak nebyly od začátku Občanské války v roce 1862.

Je třeba, aby toto ostudné období neprodleně skončilo a nový americký prezident nastoupil do úřadu. Má před sebou velmi nelehký úkol - spojit rozdělenou Ameriku a zklidnit napětí ve frustrované společnosti.

Držme mu v tom palce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama