Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2021 5:41:00

Nové vedení pokračuje v některých našich projektech

Nové vedení pokračuje v některých našich projektech

Rada Karlovarského kraje podpoří projekt Senior Pas. Na aktivity a služby pro seniory dá ale o více jak milion korun méně, než předešlé vedení kraje.


„Jsem velmi ráda, že nové vedení kraje pokračuje v některých našich projektech. Jedním ze zásadních projektů, které jsme v roce 2017 v Karlovarském kraji odstartovali, je právě Senior Pas, o který je stále větší zájem. Mrzí mě však, že vedení kraje snížilo v letošním roce dotaci na aktivity seniorů a to velmi podstatně. Jedná se totiž pouze skoro o polovinu částky, kterou jsme na tyto aktivity vydávali my,“ říká bývalá hejtmanka a nyní poslankyně a zastupitelka kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Podle jejích dalších slov patří senioři k neohroženější skupině obyvatel a právě v této nelehké době by se jim mělo pomáhat a udržet je v dobré kondici a aktivitě.

„Vedení kraje by nemělo škrtat peníze na tyto projekty, jako je Senior expres a podpora jejich aktivit a naopak by mělo hledat další cesty, jak seniorské organizace podpořit a rozvíjet. Škrty v těchto kapitolách jsou smutným faktem nového vedení kraje,“ dodala zastupitelka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama