Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2012 17:26:16

Suverenita je potěšena nárůstem preferencí Jany Bobošíkové

Suverenita je potěšena nárůstem preferencí Jany Bobošíkové

Vysoký nárůst preferencí Jany Bobošíkové je potvrzením, že Suverenita (SBB) se vydala na správnou cestu.

Těší nás, že Suverenita a její předsedkyně dostává rovné příležitosti s ostatními politickými subjekty a prezidentskými kandidáty. Jsme potěšeni, že došlo k částečnému prolomení mediální blokády, kterou byla Suverenita (SBB) dlouhodobě znevýhodňována. Růst preferencí je potvrzením, že naše politika má mezi veřejností mnohem příznivější ohlas, než si některá média a jejich komentátoři byli ochotni připustit. Budeme v nastoupené cestě pokračovat.
„Jsme standardní politickou stranou a Jana Bobošíková je naším stranickým kandidátem na prezidentku České republiky. Nehrajeme si na nestranické kandidáty, kteří se jenom stydí za své stranické vazby. Ptáme se jakým nestraníkem je Jan Fischer, který se nechal do křesla premiéra dosadit Mirkem Topolánkem a Jiřím Paroubkem.

Ptáme se jakým nestraníkem je Jan Švejnar, kandidát ČSSD v minulé prezidentské volbě a nejspíš i v té budoucí,“ uvedla statutární místopředsedkyně Jana Volfová.

Jana Bobošíková je pro všechny voliče čitelným kandidátem, který se nebude skrývat za obecné fráze ve snaze nic neříci a všem se zalíbit. Bude prosazovat program Suverenity, bude tvrdě oponovat všem, kteří si myslí, že úlohou českého prezidenta je být poslušným vykonavatelem vůle „osvícených“ evropských politiků. Bude razantně hájit národní zájmy našich občanů a státní suverenitu České republiky, které jsou pro SBB nezpochybnitelnými hodnotami.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama