Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2021 22:09:01

Důkazy, které byly prezentovány ve výborech, jsou naprosto nezpochybnitelné

Důkazy, které byly prezentovány ve výborech, jsou naprosto nezpochybnitelné

Komentář na facebookovém profilu k mimořádnému projevu prezidenta Miloše Zemana

Jediná pravdivá informace, kterou nám pan prezident dnes řekl, bylo, že nemá rád zpravodajské důstojníky. Všechno ostatní byly manipulativní lži.

Velmi mě zaráží, jak pan prezident nakládá s utajovanými informacemi a je navíc veliká ostuda, že ani neví, že Policie ČR nepatří k ozbrojeným silám a tudíž pod něj nespadá.

Mohu vám potvrdit, že pan prezident lhal, že se o skutečnostech dozvěděl až v sobotu. Pan prezident se to dozvěděl nejméně počátkem dubna.

Potvrdilo se to, co jsme tušili, a to že se pan prezident bude vymezovat proti BIS, že jí bude napadat, ale že se dopustí toho, že ve veřejném prostou vyzrazuje utajované informace, to nečekal nikdo. To je naprosto bezprecedentní. Žádný jiný prezident demokratické země by to nikdy neudělal. Trvám na tom, že důkazy, které nám byly prezentovány ve výborech, jsou naprosto nezpochybnitelné.

K obsahu jsem se jasně vyjádřila – teď ještě k formě. Doufám, že se vedení CNN Prima NEWS důrazně ohradí proti tomu, jak neomaleně a sprostě se prezident choval k Terezii Tománkové. Něco tak nechutného vůči ženě moderátorce jsem v našem civilizačním pásmu ještě neviděla! Hanba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama