Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2012 13:31:30

Rožnovské slavnosti očima fotografů

Rožnovské slavnosti očima fotografů

Čtvrteční vernisáží (29.3.2012) bude v Galerii Na Radnici zahájena nová výstava – Rožnovské slavnosti očima Fotoklubu R9. Členové tohoto sdružení na ní nabídnou různé pohledy na Mezinárodní folklorní festival Rožnovské slavnosti. Výstava potrvá 2.7

 Rožnovské slavnosti očima fotografů

Čtvrteční vernisáží (29.3.2012) bude v Galerii Na Radnici zahájena nová výstava – Rožnovské slavnosti očima Fotoklubu R9. Členové tohoto sdružení na ní nabídnou různé pohledy na Mezinárodní folklorní festival Rožnovské slavnosti. Výstava potrvá do 2. července.


Různé přístupy a pohledy na Rožnovské slavnosti a festivalové dění vůbec. To nabízí nová výstava, kterou v budově rožnovského MěÚ, V Galerii Na Radnici, slavnostně otevřou členové fotoklubu R9.
Mezinárodní folklorní festival Rožnovské slavnosti byl v roce 2011 spojen nejen s tisícovkou účinkujících a desítkami pořadů, ale také s rožnovským fotoklubem, který dostal od organizátorů festivalu jednoduché zadání – zachytit pestrou směs folklorních tradic z Valašska, Běloruska, Turecka, Slovenska a řady dalších zemí a regionů, které se na Rožnovských slavnostech představily.
Pokusili jsme se zachytit zajímavé momenty na pódiích, i v zákulisí posledního ročníku festivalu (červenec 2011). K vidění budou i záběry z předešlých ročníků této významné folklorní akce,“ prozradil člen fotoklubu R9 Jaroslav Polášek. „Nehleděli jsme na Rožnovské slavnosti jedněma očima, proto může divák na výstavě zhlédnout různé přístupy, od reportážního pojetí a zaujetí barvou krojů od Jany Konířové, Dana Huska, až po subjektivní, minimalistický a černobíle viděný přístup Ubalda Rutara,“ doplnil Polášek.

Vernisáž výstavy Rožnovské slavnosti očima Fotoklubu R9 se uskuteční ve čtvrtek 29. března v 17.00 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Výstava potrvá do 2. července. Je otevřena pondělí, středa od 8 hodin do 17 hodin, úterý, čtvrtek, pátek od 8 hodin do 13 hodin. Fotoreportáž z této vernisáže naleznete zde.



Zvuková verze


Zpracoval:
Tomáš Gross
tiskový mluvčí
MěÚ Rožnov p. R.
Masarykovo náměstí 128-129
756 61 Rožnov p. R.,
tel.: 571 661 137
mob.: 739 503 636
gross.os (zavinac) roznov.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama