Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2021 20:40:30

Zdražování pražské koalice nebere konce!

Zdražování pražské koalice nebere konce!

Mě už se to neustále pirátské zdražování a zvyšování daní Pražákům nevejde ani na plakát! Nechcete toho v tý koalici už nechat?! Zdeněk Hřib - primátor Prahy? 😡👎

“Praha od srpna zdraží stání na většině záchytných parkovišť P+R. Na hlídaných parkovištích na okraji Prahy vzroste cena na padesát korun, blíže centru na stokorunu.” 😡👎👎Je to další z nepochopitelných kroků koalice primátora Hřiba, který jde vlastně proti hlavním principům volebních programů všech koaličních stran. Ty slibovaly občanům levnější MHD, méně aut v centru a přitom reálné kroky vedou k opaku. P+R by mělo motivovat lidi k odstavení auta a přestupu na MHD. U takto dramatického zdražení se dá očekávat, že naopak i ti, kteří parkoviště dnes používali pojedou raději autem až do centra. Ale v kontextu zdražení jízdného na MHD, kde budeme asi první metropole v Evropě, kde elektronická (SMS) jízdenka bude dražší než ta papírová, se už asi není čemu divit. Piráti prostě v Praze konají zcela v rozporu s tím, co slibovali ve volbách. Zdražení P+R je další výrazné zdražení života v Praze. Hřibova koalice již zvýšila cenu za svoz odpadu, cenu vody (i přes to, že se snížila sazba DPH a jinde se voda reálně zlevnila), zvýšila daň z nemovitosti, zvýšila nájemné v obecních bytech. Do budoucna chystá mýtný systém a výběr mýta za průjezd centrem. Mě by zajímalo - budou po 4 letech s Hřibem ještě Pražané mít na to bydlet v Praze?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama