Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2021 17:03:00

Výměna šéfa, který se zasloužil o klíčové výsledky, je totální nonsens

Výměna šéfa, který se zasloužil o klíčové výsledky, je totální nonsens

Komentář na facebookovém profilu k informacím o plánované výměně v čele BIS

 Pokud jsou pravdivé informace o tom, že premiér Babiš zvažuje výměnu v čele BIS a vláda neprodlouží mandát stávajícímu řediteli Koudelkovi, bude to znamenat jediné – svou politickou budoucnost zcela odevzdá do rukou prezidenta Zemana a do rukou hradní, na východ orientované soldatesky.

Bohužel, spolu s tím ale také nenávratně poškodí zájmy České republiky a ohrozí její bezpečnost. Pokud si Hrad prosadí opravdu svou a premiér Babiš v otázce výběru ředitele BIS ustoupí a „odstřelí“ ředitele Koudelku, bude to největší chyba v jeho politickém životě a důkaz slabošství. Výměna šéfa, který se zasloužil o klíčové výsledky, je totální nonsens, za kterým mohou stát jen nepoctivé zájmy a hry.

BIS pod vedením ředitele Koudelky ohrožuje zájmy kremelské filiálky na Pražském hradě, proto je plk. Koudelka dlouhodobě terčem prezidentových útoků. Premiér Babiš má v tomto jedinečnou šanci dokázat, že mu na osudu naší země a jejích zájmech alespoň trochu záleží.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama