Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2021 19:08:08

Radek Koten se projevil jako člověk, který je zcela ve vleku proruských sil

Radek Koten se projevil jako člověk, který je zcela ve vleku proruských sil

Komentář na facebookovém profilu k pokusu předsedy bezpečnostního výboru Kotena o diskreditaci ředitele BIS Koudelky

Pokus předsedy bezpečnostního výboru Kotena o diskreditaci ředitele BIS Koudelky není ničím jiným, než zneužitím své funkce a manipulací s vůlí členů výboru. Moc by mě zajímalo, jakými členy výboru byl údajně "pověřen", aby získal "kompro" z Hradu.

Předseda Koten měl skončit již dávno, a to pro neschopnost bezpečnostní výbor řídit a pro své konspirátorské výlevy. Jako bývalá členka tohoto výboru dobře vím, v jakém chaosu se jeho jednání odehrávají.

Nyní se navíc projevil jako člověk, který je zcela ve vleku proruských sil v čele s hradní klikou, jež chtějí znevěrohodnit naši klíčovou zpravodajskou službu a jejího šéfa.

Předseda bezpečnostního výboru nemá co shánět na někoho "kompro", tím spíše ne na špičky našich bezpečnostních institucí. Těmito kroky jen nahrává cizím mocnostem a jejich aktivitám, zpronevěřuje se své úloze hájit bezpečnost naší země a jedná proti jejím zájmům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama