MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2012 12:38:00

Ministerstvo financí selhává v kontrole čerpání dotací

Ministerstvo financí selhává v kontrole čerpání dotací

Senátor ČSSD MUDr. Vladimír Dryml zaslal tento týden písemnou žádost komisi EU na provedení důkladné kontroly dotační politiky v NUTS II Severovýchod.

Požaduje, aby důkladnou a rychlou kontrolu provedla Evropská komise prostřednictvím OLAF, protože kontrola Ministerstvem pro místní rozvoj a zejména Ministerstvem financí zcela selhává.

Pochybení mnohdy i úmyslná při čerpání dotací nejsou postihována a pokuty za pochybení jsou systematicky promíjeny Ministerstvem financí!!! Závažné nedostatky a pochybení Ministerstva financí v této oblasti zjistil i NKÚ.

Senátor ČSSD Dryml se domnívá, že energii lze čerpat i jinak, než například pomocí projektu „Strom života“ za 135 milionů Kč z NUTS II Severovýchod, kterému nyní předsedá hejtman Pardubického kraje, p. Radko Martínek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama