MUDr. Miroslav Havrda

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2021 15:28:00

Testování ve školách pro všechny

Testování ve školách pro všechny

Výzva k testování pomocí neinvazivních testů všech žáků, studentů, učitelů a dalších pracovníků ve školách

 Vážení občané, vážené učitelky, vážení učitelé, rodiče.

Přiblížil se nástup dětí a studentů do škol. Volební formace Trikolora Svobodní Soukromníci vyzývá dlouhodobě vládu a ředitele škol, aby mohly děti nastoupit do škol bez omezení. Přesto naše vláda chystá v prvním školním týdnu celkem 3 kola testování. Děti do 12 let nesmějí být očkovány a starší dětí ještě většinou nepodlehly zvrácené ideologii, kterou razí vládnoucí strany a probruselská opoziční parlamentní pětka. Ti chtějí očkovat všechny a za každou cenu, tedy i např. malé děti a těhotné ženy. Chtějí všechny očkovat, a to opakovaně.

Testováni ve školách mají být překvapivě pouze neočkovaní jedinci. Již i naprostí ignoranti vědí, že očkovaný učitel či očkované starší dítě nebo student mohou být přenašeči virové infekce. To chce naše vláda záměrně ohrozit zdravé učitele a spolužáky, kteří se zcela dobrovolně nenechali naočkovat? Podle sdělení hlavních odborníků, tzv. covidistů a strašičů, se očkováním přeci udělala tečka za covidovou infekcí. To je však hrubá a nevědecká manipulace, která jasně vypovídá o falešných úmyslech naší vlády a těchto pseudoodborníků. Ve zdraví a nemoci jsme si přeci všichni rovni a nikdo ze slušných lidí nechce opět na mnoho měsíců zavírat školy, nikoho nebaví sedět u počítače a učit se on-line.

Vyzývám všechny kompetentní a mozkem (nikoliv jiným orgánem) uvažující ředitele škol, děkany vysokých škol a další odpovědné činovníky, aby v případě, že podlehnou coronavirovému šílenství testovali pomocí neinvazivních testů všechny, tedy i očkované žáky a studenty a všechny očkované učitele a další pracovníky ve školách. Pokud dojde k nákaze ve škole od očkovaného jedince, budou především oni zodpovědní za případný přenos infekce a zavření školy. Zde jim už žádné výmluvy na vládní nařízení nepomohou. Oni budou skládat účty rodičům a prokurátorovi.

Oponentní názory na toto téma si můžete osobně vyslechnout v úterý 31. 8. v Ostravě na Masarykově náměstí od 17 hodin, v neděli 5. 9. v Praze na Staroměstském náměstí od 15 hodin a v neděli 12. 9. v Brně na Zelném trhu od 15 hodin.

Přijďte všichni, jde přeci o vaše děti! Ohrožené chránit, nemocné léčit a zdravé nechat žít!

MUDr. Miroslav Havrda
člen Zdravého fóra, místopředseda Svobodných, volební lídr Královéhradeckého kraje Trikolora Svobodní Soukromníci

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama