Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2021 10:21:00

Už se perou

Už se perou

Komentář na facebookovém profilu k vyhrocené situaci ve Velké Británii

 Filmová hláška, zakončená otazníkem, se pro Británii stala realitou bez otazníku. Britská společnost zřejmě poprvé zažívá, co my narození v socialismu jsme zažívali skoro každodenně. Nekonečné fronty na britských čerpacích stanicích ale gradují i do velmi odporných rvaček. Že bych se za socialismu pral ve frontě na tenké párky, jindy na toaleťák, to se nestalo.

Občas i mizérie je zajímavou zkušeností. Bez nedostatku cihel bych nepoznal, jak se vytahují čerstvě pálené cihly z ještě horké pece, nebo vykládání cementu rovnou z vagonu na vůz těžce sehnaného fuškaře, dobrá zkušenost do života. O shánění dlaždiček, které soudruzi kvůli vadám nevyvezli do valutové ciziny, ranní stepování ve frontě na knihu, která alespoň trochu dávala naději, že se v ní tolik nelže, ani nemluvím.

"Hrdí Britové" teď pociťují pravdu o tom, kdo jejich blahobyt poslední desetiletí svojí prací dotvářel. Asi ale ještě nepochopili realitu a zvou řidiče kamiónů na tři měsíce do svého království. To určitě někomu stojí za to. Túhle. Možná by měl Boris sám za volant usednout. Když v kampani vláčel býka za rohy, proč by neuřídil cisternu? Co Britům navařil, to by si teď měl vyžrat. Takhle by to podle mě mělo chodit nejen za kanálem, ale i u nás.

P.S. Benzínu je na britských pumpách nedostatek, ale vyvažují to živá prasata, kterých je přebytek, protože je nemá kdo porazit kvůli nedostatku řezníků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama