Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2021 20:45:18

O hlasu primitiva, kterému by se smáli i v Koreji

O hlasu primitiva, kterému by se smáli i v Koreji

yl čtvrtek a lid Česko – Moravský se dozvěděl, že po půlnoci začne nouzový stav, ale ne příliš radikální. Zatím. Prostě koronavirus zase leze po lidech v takovém množství, že v nemocnicích už prý není moc místa na skladování covidových pacientů.

 

O hlasu primitiva, kterému by se smáli i v Koreji

Byl čtvrtek a lid Česko – Moravský se dozvěděl, že po půlnoci začne nouzový stav, ale ne příliš radikální. Zatím. Prostě koronavirus zase leze po lidech v takovém množství, že v nemocnicích už prý není moc místa na skladování covidových pacientů. Už pár dnů před tím řada certifikovaných idiotů vzdychala, že kdyby dosluhující vláda dělala lépe různá opatření, k tomu by v takové míře nedošlo. Ale! Kupodivu i v prodejné České Televizi se objevily hlasy, že v ČR se děje totéž co jinde v Evropě, takže těžko babišovická vláda něco hrubě zanedbala. Ale lidé spojení s novou smrtelně fialovou vládou podivína Fialy z ODS předstírají jako by oni, kdyby byli u moci, vytvořili naším človíčkům ráj na zemi. Zcela stupidní bylo vyjádření (čtvrtek kolem 16.25 hod.), že to, co u nás se děje, je výsledek nenaplnění plánu protiopatření, který babišovická vláda žádný nemá. Kvičel to do televize Bohuslav Svoboda (ODS). Svoboda tlachal, že vládní rozhodnutí postrádá smysl atp. Prý „žádný smysl to nedává – potřebujeme dosáhnout toho, aby infekce začala ustupovat… musíme přesvědčit lidi, aby lidi nechodili (někam) a zvážili co je rozumné… Rozhodnutí musí být v těch lidech,“ primitivně ze sebe Svoboda slintal. Prostě ubohost.                                                                               Vzpomínáte si, jak instantní géniové nám dávali za vzor jak koronavirus zvládli superšikovní Jihokorejci? Takže, soudruzi, soudružky, bratři a sestry, dámy a také pánové, zde je citát z www.koreaherald.com/ z 25. listopadu 2021: „Nemocnice v Jižní Koreji běží na téměř plnou kapacitu a nemohou přidat další lůžka, uvedla vláda ve čtvrtek, protože počet pacientů hospitalizovaných s těžkým COVID-19 dosáhl rekordní úrovně. Mluvčí ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí Son Young-rae řekl novinářům na briefingu za zavřenými dveřmi, že zajištění dalších lůžek intenzivní péče je "pravděpodobně obtížné"… Asi 10 procent celostátních zdrojů kritické péče je již věnováno na léčbu pacientů s COVID-19… Stovky pacientů s COVID-19 nadále čekají v Soulu a okolí na nemocniční péči, protože lůžka docházejí."                                                                                                               Rétorika lidí kolem smrtelně fialové vlády, která za pár dnů, žel, vnikne do Strakovy akademie, z tohoto pohledu je primitivně nenávistná. Pokud nadávali na babišovskou vládu, proti smrtelně fialové vládě zcela určitě zlem nebyla a není. Jsem přesvědčen, že nedaleký čas mi dá za pravdu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama