Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2021 15:27:50

Dobrých zpráv není nikdy dost, a tahle je opravdu dobrá

Dobrých zpráv není nikdy dost, a tahle je opravdu dobrá

Komentář na facebookovém profilu k Vojenskému fondu solidarity.

Dobrých zpráv není nikdy dost, a tahle je opravdu dobrá.

Paní generálka Šmerdová, která je zároveň předsedkyní výboru Vojenského fondu solidarity, mě informovala, že se podařilo na Den válečných veteránů na náměstí Míru vybrat 57 846 Kč. K tomu jsem ještě od kolegů v Poslanecké sněmovně, poslaneckých klubech koalice Spolu21 a Pražském regionu ODS Praha vybrala dalších 25 818 Kč. Když k tomu připočtu výhru ze sázky s šéfredaktorem Mladá fronta DNES Jaroslavem Pleslem, který nevěřil, že se Petr Fiala stane příštím předsedou vlády, je to už důvod k radosti, že fond na podporu válečných veteránů dostane bezmála čtvrt milionu.

Děkuji ze srdce všem, co přispěli a přispívají!

Pokud byste chtěli stejně jako já nebo Jaroslav Plesl, který přislíbil další peníze fondu také posílat, přispívat Vojenský fond solidarity každý měsíc a pomoc veteránům a jejich blízkým, kteří se bez vlastního zavinění ocitli v těžké životní situaci, máte možnost na účet 44665522/0800, VS 918. Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama