Marek Sovka

  • TOP 09
  • Branišovice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2021 11:30:00

Obětavost a nasazení zdravotníků musíme ocenit

Obětavost a nasazení zdravotníků musíme ocenit

Pojďme udělat dobrý skutek pro zdravotníky. Jsou to oni, kdo v současné době opět čelí velkému náporu nemocných a jsou to právě oni, naši andělé strážní, kteří se o nás postarají v případě nemoci.

Právě jejich obětavost a nasazení bychom rádi ocenili a podpořili. Prosím, připojte se k nám a vyjádřete svoji podporu i malým darem, které můžete nosit na obecní úřad, nebo do Komunitního centra do 20.12.2021. Dodat společnou, tolik potřebnou, energii a současně poděkovat chceme sbírkou vitamínových doplňků (vitamín C a vitamín D), čokoládových tyčinek, oplatků (např. Tatranky), slazených nápojů, džusů, kávy atd. #energieprozdravotniky ZDE více v události ZDE.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama