Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2022 17:15:00

Ode dneška můžete přispět koledníkům do kasiček

Ode dneška můžete přispět koledníkům do kasiček

Komentář na facebookovém profilu k zahájení tříkrálové sbírky v Karlových Varech

 Ode dneška se můžete zúčastnit tradiční Tříkrálové sbírky v Karlových Varech, kterou každoročně organizuje Farní charita Karlovy Vary, letos to je již po dvaadvacáté. Výtěžek sbírky bude mimo jiného použit na úhradu části nákladů, potřebných na provoz Týdenního stacionáře pro osoby s Alzheimerovou chorobou v Karlových Varech.

Slavnostní zahájení sbírky se uskutečnilo dnes v 10 hodin před Magistrátem města Karlovy Vary, kdese konalo požehnání koledníkům od emeritního biskupa Františka Radkovského. Jako hejtmanka Karlovarského kraje jsem se vždy velmi ráda zahájení a pak i samotného koledování účastnila. Měla jsem radost, že jsem lidem mohla osobně popřát všechno nejlepší do nového roku a měli jste otevřená srdce.

I letos můžete do sbírky přispět koledníkům přímo do kasiček, případně můžete zaslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS KOLEDA 90 na číslo 87 777.

Děkuji Vám za pomoc, přeji všechno nejlepší v roce 2022 a všichni se, prosím, opatrujte!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama