Ing. Jana Krutáková

  • STAN
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2022 7:40:00

Ženy na tahu: Sobíňov, Šlapanov a Jihlava

Ženy na tahu: Sobíňov, Šlapanov a Jihlava

Komentář na facebokovém profilu k cestě po Vysočině.

 Ženy na tahu: Sobíňov, Šlapanov a Jihlava

To bylo programem cesty po Vysočině spolu s Věra Kovářovou.   

Sobíňov je aktuální Vesnicí roku na Vysočině! Pan starosta nás vzal na vyjížďku hasičským vozem, abychom měly možnost vidět vše, co se v obci nachází a že toho je! Například úplně nové kabiny na místním hřišti nebo místní naučnou stezku! 

Následně jsme se přesunuli do Šlapanova za milou paní starostkou malebné vesničky, jejíž dominantou je kostel sv. Petra a Pavla. Nejen, že jsme tedy omrkli kulturní památku České republiky, ale dostali jsme i vynikající oběd od místní hostinské.

Celý den jsme zakončili "otevíračkou" nového STAN coworkingového centra v centru Jihlavy. Toto místo tak bude sloužit nejen pro politické účely, ale také nabídne široké veřejnosti možnost přijít a využít místní prostory například při studiu!

Lukáš Vlček, moc děkujeme za pozvání! Už se těším na zítřek, který je také pěkně nabitý.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama