Mgr. Jakub Stárek

  • ODS
  • Praha 6
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2022 19:48:00

Metru na letiště dala Hřibova pirátská koalice stopku

Metru na letiště dala Hřibova pirátská koalice stopku

Komentář na facebookovém profilu k prodloužení metra k Letišti Václava Havla.

 Metru na letiště dala Hřibova pirátská koalice stopku!

Metropolitní plán Prahy, aktuálně navrhovaný magistrátem, k nevoli všech občanů Šestky nepočítá s výstavbou metra na letiště a zahloubením Patočkovy ulice! Ať mě klidně někdo napadne, že dělám politiku, ale tohle je komunální politika v krystalické podobě. Musíme vyhrát volby, porazit na podzim Piráty, Prahu sobě a Spojené síly a otevřít opět v rámci Metropolitního tato důležitá témata. Nejen pro nás ze Šestky, ale pro řadu Pražanů, kterým vadí smog a polétavý prach z automobilové dopravy.

Teď můžeme dát negativní stanovisko nejen k těmto dvěma případům, protože jsme v aktuálně připomínkovaném MP našli mnohem více věcí, které by se měly řešit. A to, co teď děláme my, doporučuji udělat i občanům a spolkům, kteří se podíleli už na připomínkování před čtyřmi lety.

Pokud to nechcete udělat elektronicky, přijďte v termínu 25. 5. od 12:00 do 20:00 hodin a ve čtvrtek 26. 5. od 14:00 do 18:00 na Vítězné náměstí, kde bude mít stanoviště stánek Metropolitního plánu a tam zjistíte vše potřebné. Každý se tak může přijít zeptat na konkrétní dotaz i lokalitu v okolí svého bydliště. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama