Ing. Jan Bauer

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2022 17:33:00

Občané zůstávají pro vládu Petra Fialy největší prioritou

Občané zůstávají pro vládu Petra Fialy největší prioritou

V pořadu „Čau lidi“ expremiér Andrej Babiš opět kritizuje vládu Petra Fialy, a to i přes to, že se jednání Sněmovny v posledních týdnech příliš neúčastní. Dokonce není ani členem jediného výboru či podvýboru.

 Podle Babiše stát pomáhá na úkor českých občanů spíše ukrajinským uprchlíkům a sněmovní většinu označil za novou totalitu.

„Populistické hnutí ANO s Andrejem Babišem se stále chlubí svým údajně skvělým hospodařením. Jen opomenuli, že nám předali stát s dluhem téměř dva a půl bilionu korun, který právě za jejich vlády výrazně prohlubovali,“ uvedl místopředseda poslaneckého klubu ODS a místopředseda hospodářského výboru Jan Bauer.

Ačkoliv je Česká republika v těžké ekonomické kondici, lidé v ČR zůstávají pro vládu Petra Fialy i nadále největší prioritou. „Vláda schválila celou řadu cílených opatření v hodnotě dosahující sté miliardy. Ať už se jedná o jednorázovou podporu rodin, navýšení důchodů v lednu a červnu nebo snížení spotřební daně, vždy se jedná o cíleně směřované prostředky, které konkrétním skupinám pomohou,“ dodal Bauer.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama