JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2022 19:36:00

Studenti si na magistrátu hráli na europoslance

Studenti si na magistrátu hráli na europoslance

Komentář na facebookovém profilu ke vzdělávání studentů.

 ŠKOLA HROU!

130 studentů z celé republiky se sešlo na pražském magistrátu. V rámci simulace si mohli zahrát na europoslance, kteří se na plénu snaží prosadit své návrhy, a vyzkoušet si, jak je někdy těžké najít shodu v něčem tak nesourodém, jako je Evropský parlament.

Musím říct, že jsem byl mile překvapen, jak se mnozí studenti do své nové role vžili. Někteří své návrhy prosazovali tak emocionálně a odhodlaně, až jsem měl místy pocit, že se jedná opravdu o profesionální politiky.

A i když se mnozí z nich politiky nestanou a budou se věnovat jiným profesím, jsem si jistý, že informace o tom, jak funguje Evropská unie, se jim v občanském životě určitě neztratí.

Díky moc za dnešek vám všem!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama