Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2022 10:54:00

Sabotáž aneb Bude blbnout a otravovat do posledního dne

Sabotáž aneb Bude blbnout a otravovat do posledního dne

Komentář na facebookovém profilu k žádosti prezidenta Zemana o prověření, zda se v době jeho choroby senát nedopustil sabotáže

 Zeman použil ministra Pavla Blažka jako kurýra svého přípisu se žádostí o prověření, zda v době jeho choroby se senát nedopustil sabotáže. O sabotáž se v případě Zemana bez pochyby jednalo. Začala už rozsáhlým spiknutím nadpoloviční částí aktivních voličů, kteří ho v minulých i předminulých volbách dostali na Hrad.

Na toto spiknutí blbosti navázal sám Miloš Zeman velice úspěšně. Zejména v tomto volebním období sem tahal, nebo se paktoval s největšími kreaturami světové politiky, čínským prezidentem počínaje a válečným zločincem Putinem konče. Slabomyslnou část populace oblboval žvásty o stamiliardách čínských investic, nenávistnými výlevy o pražské kavárně rozdělil společnost a své okolí zformoval z podivných individuí. Veřejný prostor zaneřádil zbytečnými spory a svými storkami o neexistujících výrocích novináře Peroutky.

Málokdo poničil pověst České republiky ve světě po roce '89 tolik, jako tento exces české politiky. Jestli bylo něco sabotáží, tak to bylo a ještě je Zemanovo prezidentování. Je sabotáží českých národních zájmů, slušnosti, pravdomluvnosti, tolerance a ohleduplnosti. Tohle ale v jeho přípisu určitě není. Skutečný přípis o Zemanovi začnou psát historici za pár měsíců. Stále doufám, že Zemanův nástupce na jeho politiku a chování nenaváže.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama