MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2022 17:42:00

Tvoříme město, přívětivé k lidem

Tvoříme město, přívětivé k lidem

Komentář na facebookovém profilu k rekonstrukci Smetanova nábřeží v Praze

 Smetanovo nábřeží je jedním z nejcennějších míst v Praze a dlouhou dobu bylo v naprosto zanedbaném stavu. To se teď mění. Předláždili a rozšířili jsme pěší promenádu, protože touto trasou denně v letních měsících projde až 100 000 chodců. Pro cestující MHD tu vznikly nové tramvajové zastávky.

Postavili jsme bezpečný oddělený pás pro cyklisty, kteří tak získali vlastní prostor a nebudou muset vjíždět do silnice. Navíc jsme tady vysázeli sedmnáct úplně nových jerlínů japonských, samozřejmě včetně vybudování okolního zavlažovacího systému.

Tím ale zdaleka nekončíme, teď nás čekají úpravy protilehlé strany ulice blíž ke břehu a po celkovém dokončení druhé etapy v roce 2024 bude do nového moderního kabátu proměněn prostor v délce od Mánesa až po náměstí Jana Palacha.

Těším se a díky za perfektně odvedenou práci Institutu plánování a rozvoje hl. m. Prahy!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama