Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2022 20:28:00

V jeho rukou běloveské lázně zpustly, nyní chce bránit dalšímu rozvoji

V jeho rukou běloveské lázně zpustly, nyní chce bránit dalšímu rozvoji

Po letech nepřehledných převodů majetku v běloveských lázních se na přelomu roku 2021/2022 díky rozhodnutí zastupitelů stalo vlastníkem město Náchod. Obnově lázeňství tak konečně nic nebrání.

 I přesto se aktuálně opět snaží pan ing. Marian Khalifa, Ph.D. vnést alespoň „stín pochybnosti" na celou transakci a nabytí majetku lázní do vlastnictví města Náchoda.

Komentář starosty Náchoda Jana Birke:

„Městu Náchod byl doručen dopis ing. Khalify, který si vyžádal velmi jasnou a ostrou reakci. Tu připravila advokátní kancelář a její znění včetně dopisu ing. Khalify přikládáme v plném znění. Z textu odpovědi je více než patrné, že veškerá tvrzení či naznačování, která dopis obsahuje, jsou naprosto irelevantní. Naopak si klademe otázku, proč nedošlo k obnově lázní v době, kdy byl sám pisatel jejich vlastníkem a ona „nabízená součinnost" byla dle mnoha zkušeností víceméně imaginární. Město Náchod zcela odmítá všechna spekulativní tvrzení, uvedená v dopise, a trvá na svém stanovisku, uvedeném v odpovědi! Běloveské lázně si vzít nenecháme!"

Dopis ing. Khalifa:

dopis

Odpověď na dopis:

odpověď1

odpověď2

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama