Ing. Jaroslav Ďuriš

Lídr hnutí Praha bez chaosu
  • Praha bez chaosu
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2022 10:29:00

Už se na to nemůžeme koukat. Chceme Prahu bez chaosu

Už se na to nemůžeme koukat. Chceme Prahu bez chaosu

Příspěvek lídra Prahy bez chaosu Jaroslava Ďuriše z předvolebních novin.

 Současný stav řízení našeho milovaného města je tristní. Všude vládne aktivismus, lajdáctví, nekompetentnost. Nikdo za nic neodpovídá, a to ani v situaci, kdy náměstka primátora odvádí policie v poutech. Na magistrátu bují korupce, což se přenáší i do městských společností, jako je pražský dopravní podnik nebo Pražská plynárenská. Tento chaos musí skončit!

Rád bych vám oznámil, že jsme se spolu s našimi kandidáty rozhodli tento stav změnit a zahájili jsme práce směřující k návratu důvěry občanů ve vedení radnic městských částí a vedení magistrátu. Nyní máme šanci tento zoufalý vývoj posledních let otočit.

Jsme uskupení odborníků, manažerů a profesionálů, kteří svou erudici v minulosti již dostatečně prokázali. Všem nám na tomto městě velmi záleží, máme ho v srdci a není nám jedno, co se v něm děje. Víme, co Prahu a Pražany v současné době nejvíc pálí.

Na prvním místě se budeme zabývat dopravou - rozvojem systému MHD, přípravou a realizací klíčových dopravních staveb, nutných pro zklidnění dopravy ve městě. Budeme řešit i dopravu v klidu, tedy parkování.

Za druhé jsme odhodláni bojovat s energetickou chudobou. Budeme reagovat na dopady energetické krize, tak aby veškerá tíha nepadala na peněženku občanů. Využijeme všech dostupných možností, které lidem uleví.

Na třetí místo klademe bezpečnost a sociální podporu. Prostě budeme pomáhat lidem v nouzi.

Závěrem mi dovolte poděkovat všem, kteří se chystají nás podpořit. Chceme změnu! Chceme, aby se v Praze zase něco dělalo. Chceme, aby se zase uznávala a respektovala zkušenost, slušnost a selský rozum!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama