Ing. Jaroslav Ďuriš

Lídr hnutí Praha bez chaosu
  • Praha bez chaosu
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2022 16:21:00

Chaos nekončí a energetická chudoba je stále realitou letošní zimy

Chaos nekončí a energetická chudoba je stále realitou letošní zimy

Vážení spoluobčané, rád bych Vám ze srdce poděkoval za hlasy a přízeň, kterou jste nám v těchto volbách věnovali.

 Vašich 157 626 hlasů v magistrátních volbách a další tisíce pro naše kandidáty v městských částech nás zavazuje. Vaši důvěru nezklameme.

I když se na první pohled zdá, že se vládě podařilo utlumit obavy lidí z vysokých cen energií a snižování kvality života, tak stále častěji vnímáme obavy firem a zaměstnavatelů z energetické drahoty. Podle zpráv z médií chystá propouštění, útlum činnosti, či přesun výroby mimo ČR celá řada firem.

Chaos nekončí a energetická chudoba je stále realitou letošní zimy. Proto budeme v našem úsilí pokračovat. Budeme hledat cesty, jak tyto hrozby v Praze zastavit. Dál budeme tlačit na magistrát i vládu, aby se neschovávali za laciná prohlášení, pouhé chlácholení a obecné sliby, ale aby skutečně konali. Jedeme v tom všichni společně a my budeme i nadále slyšet.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama