Klára Kocmanová

  • Piráti
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2022 9:22:00

Volby se týkají i vás, přijďte volit Piráty

Volby se týkají i vás, přijďte volit Piráty

Komentář na facebookovém profilu k volbám.

 Jsou to právě čtyři roky, co dali Piráti poprvé dohromady kandidátku v Kutné Hoře. A já měla tu čest být toho součástí. Tenkrát jsme do toho skočili trochu po hlavě, ale odměnou nám byla důvěra, která v přepočtu znamenala více než 11,5 tisíce  hlasů kutnohoráků a mandáty dvou zastupitelů.

Jak Vít Šnajdr , tak Štěpán Drtina - radní Kutné Hory  dělali svou práci svědomitě a poctivě.

Díky tomu, že jsme byli součástí koalice, se nám podařilo splnit řada věcí z našeho programu - např. zavedení městského architekta, který v tak historicky významném městě chyběl, postavení léta slibovaného skateparku, nebo zavedení participativního rozpočtu v kombinaci s žákovským parlamentem, který umožnil rozhodovat o podpoře městských projektů jak žákům škol, tak i mnoha dalším lidem, kteří pro vybrané projekty hlasovali.

Je to jen malý výběr z reálných výsledků, ale co je podle mě důležitější, je chuť jít do toho znovu a posouvat možnosti života ve městě dál, naslouchat lidem, starat se. Odvaha dělat to, co je správné, navíc bez korupce. To je vlastní všem našim piratským kandidátům napříč republikou a proto má smysl je volit.

Volby se týkají i vás, tak se do nich prosím zapojte.

A nezapomeňte, že v mnoha obvodech jsou i senátní volby, které mají dvě kola!

Ve Středočeském kraji máme skvělou kandidátku Marta do Senátu v obvodě Jičín a kandidáta v obvodě Beroun Martin Karim do Senátu.

Pokud si nemůžete vybrat, vždycky si můžete udělat volební kalkulačku, nebo mrknout třeba na stránku ZDE.

Teď je to na nás všech, tak pojďme do toho!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama