Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2022 6:38:00

Toto jsou ty skutečné křesťanské hodnoty

Toto jsou ty skutečné křesťanské hodnoty

Komentář na facebookovém profilu k dobrodiní vzájemné pomoci.

 Jsem vždycky moc rád, když mohu ze své pozice podpořit užitečný projekt, který pomáhá lidem v nejrůznějších těžkostech. I proto jsem již několik let ambasadorem jihočeské organizace Perinatální hospic Dítě v srdci, která se věnuje ve svých aktivitách rodinám a rodičům, jimž zemřelo dítě během těhotenství nebo těsně po porodu. Je to bolest, o které se často nemluví a která trvá dlouhé měsíce či roky, než ji lidé zvládnou zpracovat.

Velmi rád jsem proto dnes pozval na společný oběd lidi, kteří vedou organizaci Jihočeské Dítě v srdci a také sponzory, kteří na tuto prospěšnou aktivitu přispěli svými financemi. Věřím, že tato pomoc má velký smysl a děkuji všem lidem, kteří se věnují svým bližním – ať už skrze nějakou nadaci či organizaci, nebo prostě jen tak pomáhají potřebným ve svém okolí. Toto jsou totiž ty skutečné křesťanské hodnoty, které je potřeba do naší společnosti přinášet!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama