Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2022 9:42:00

Dnes zdražuje úplně všechno. A vláda se raduje

Dnes zdražuje úplně všechno. A vláda se raduje

Komentář na facebookovém profilu ke zdražování.

 Jeden se opravdu nestačí divit.

Vláda a její poslanci se tu dnes opravdu radují z toho, že inflace klesá. Jenom tak nějak zapomínají k tomu dodat, že ona sice klesá, ale stále je hrozivých 15 %, a tedy i jedna z nejvyšších v EU!

Jenomže, to je dáno tím, že vláda a další na ni napojení si žijí ve své „zlaté kleci“ a inflace je pro ně pouze číslo. Nic, co by je nějak víc zajímalo.

Jim je prostě jedno, že vajíčko už dnes stojí klidně i 6 korun a Pribiňáček skoro 30 korun. To jsou ceny, které jsou opravdu světové.

Problém je, že ona 15% inflace dopadá na lidi různě. Více ji odnesou lidé, kteří mají střední a nižší příjmy. Zatímco opravdu bohatým je jedno, zda zaplatí o stovku nebo dvě více a ani si neuvědomí, že ostatní to mají daleko těžší.

Přitom dnes zdražuje úplně všechno. Nejen elektřina a plyn, ale také potraviny, doprava, jídlo, bydlení, dětské kroužky…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama