Ing. Pavel Růžička

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.11.2022 17:33:00

Vážený pane ministře, proberte se

Vážený pane ministře, proberte se

Projev na 44. schůzi Poslanecké sněmovny 16. listopadu 2022 k zákonu o právu na digitální služby

 Vážený pane ministře,

já jsem šťastný, že jste ministr pro místní rozvoj. Já jsem tak šťastný, že nedemoralizujete silový rezort jako je třeba armáda. Protože to, co vy jste tady řekl, tak já vám převedu do podmínek armády. Vy říkáte, že IT specialista nepotřebuje vysokoškolské vzdělání. V armádě máme velitele družstva a velitele čety, kde už potřebujeme mít vysokoškolské vzdělání.

A to, co vy jste tady říkal, tak já vám převedu. My nepotřebujeme vojáka vzdělaného, nám bude stačit, pokud ten voják bude mít svaly, bude umět střílet a absolvuje střední školu, takže ho můžeme dát na funkci velitele útvaru, velitele brigády, úplně skvělé.

Když to vezmu k hasičům, pane ministře, prosím vás, velitel družstva u hasičů už potřebuje vysokoškolské vzdělání a má pod sebou, já nevím kolik, asi šest lidí. Tak se proberte. Možná méně něčeho.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama