Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.12.2022 15:45:00

Evropská unie vyhrožuje Muskovi

Evropská unie vyhrožuje Muskovi

Komentář na facebookovém profilu k výhrůžkám zrušením Twitteru, pokud nebude dodržovat cenzuru

 Evropská unie vyhrožuje Muskovi zrušením Twitteru, pokud nebude prosazovat cenzuru. Evropský komisař pro vnitřní trh Thierry Breton při videohovoru s miliardářem Elonem Muskem varoval, že EU zakáže twitter, pokud nebude dodržovat přísná pravidla o moderování obsahu (což jinými slovy znamená cenzuru). Uvedl to list Financial Times s odvoláním na zdroje obeznámené s rozhovorem.

Podobně Muskovi vyhrožovala i místopředsedkyně Evropské komise Věra Jourová z Babišova hnutí ANO. Hnutí SPD odmítá cenzuru a prosazuje svobodu slova! Vidíme, že EU prosazuje novou totalitu.

Breton řekl Muskovi, že musí dodržovat seznam pravidel, včetně toho, že nesmí volit "svévolný" přístup k obnovování účtů zakázaných uživatelů, musí "agresivně" stíhat dezinformace a souhlasit s "rozsáhlým nezávislým auditem" platformy. A kdo tady určuje, co je a co není dezinformace? Velký bratr Evropská unie?

Hnutí SPD odmítá cenzuru a prosazuje svobodu slova!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama