Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2023 11:33:00

Jako by to nestačilo

Jako by to nestačilo

Komentář na facebookovém profilu k mladistvému pomýlení kandidátů na prezidenta republiky

 V sobotu se většina voličů rozhodla poslat do druhého kola dva předlistopadové bolševiky. Korunu všemu v OVM nasadila zubejda Helena Válková, když mě vyděsila svým záměrem založit "Institut pro spravedlivou justici". Ještě v Sněmovně jsem na ni zahájil verbální útok, poté co s vážnou tváří prohlásila, že se Čechům za druhé světové války zase tolik nestalo. Později na ní vyplavalo, že jejím spolupracovníkem byl justiční zločinec Urválek.

Bývalí komunisti vůbec trpí ztrátou paměti, nebo nevěděli. Jeden v 28 nevěděl, co je komunismus, a druhá nevěděla, kdo byl Urválek v padesátých letech. Trojku doplnil už tradičně o víkendu stbák a lhář. Ten se nechal slyšet, že nebyl komunista, i když byl členem KSČ. A podle jejich tvrzení si svoje případné mladistvé pomýlení už odpracovali. Kdyby to nebyla smutná realita Česko 2023, myslel bych si, že sleduji nějakou českou Rudou sodu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama