Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2023 11:49:00

Dostupnost bydlení se snažíme maximálně řešit

Dostupnost bydlení se snažíme maximálně řešit

Informace na facebookovém profilu k aukci bytů v Praze 2

 U nás na Dvojce si uvědomujeme tíživou situaci s dostupností bydlení a snažíme se ji maximálně řešit. Co nejrychleji opravujeme a pronajímáme byty, které máme ve správě. Potvrdila to i studie Institutu plánování a rozvoje hlavního města Prahy, která jednoznačně konstatovala, že Praha 2 v uplynulých letech zrekonstruovala nejvíce bytů ze všech pražský čtvrtí. A pokračujeme v tom i v letošním roce.

Jsme také první městská část, která už před lety začala nabízet volné byty v osobní nebo elektronické aukci. Žádné obálky, žádné pořadníky, žádné přidělování. Ten, kdo nabídne nejvyšší nájem, byt získává. Hned v prvni aukci tohoto roku nabízíme dvanáct bytů. Prohlédněte si je a neváhejte se přihlásit, pokud zrovna řešíte nové bydlení.

Více informací najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama