Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2023 16:26:00

Doufám, že izraelská anabáze Martina Stropnického bude jeho labutí písní

Doufám, že izraelská anabáze Martina Stropnického bude jeho labutí písní

Komentář na facebookovém profilu k setkání velvyslance v Izraeli Martina Stropnického s proruským dezinformátorem Jovanovičem

 Ivan Tomeček, skončí jako blbeček? Byl mužný, ženy ho milovaly. Milovaly natolik, že se stal jednou z tváří nástupu Andreje Babiše k moci ve volbách v roce 2013. Když jsem ho potkal v parlamentu, zařadil jsem si ho k lidem, kteří mají úžasný mediální obraz, ale realita je dost jiná. Ano, řeč je o politikovi ANO Martinu Stropnickém.

Když se stal ministrem obrany za ANO, byl nervní a na ministerstvu si s ním někteří užili ne zrovna příjemné věci. Ani mě nepřekvapilo, že teď se naštval ministr zahraničí Lipavský, když zjistil, že velvyslanec v Izraeli Stropnický se fotí se známou figurou dezinformační scény Žarkem Jovanovičem. Každého soudného velvyslance by napadlo být ve střehu, když delegaci vedl poslanec SPD Hrnčíř. Ale to Stropnického zjevně nenapadlo. A propos, zajímalo by mě, jak se Žarko ocitl v (asi) parlamentní delegaci? Nebo to byla obchodní mise? A kdo mu platil cestu?

Co se děje, je dost překvapivé. Když jsem jezdil na parlamentní mise, osazenstvo tamních ambasád vždy vědělo, kdo přijede, většinou vědělo o nás víc, než by člověk čekal, a podle toho se chovalo. Až na jednu výjimku jsem byl velmi mile překvapen a hodně jsem si cenil našich diplomatů.

Doufám, že izraelská anabáze Martina Stropnického alias Ivana Tomečka ze seriálu Kriminálka Anděl bude jeho labutí písní. Takhle to končí, když si lidé myslí, že dobrý herec, novinář, podnikatel, voják, sportovec či manažer čehokoli, nebo hezká tvářička je automaticky i dobrým a spolehlivým politikem. Ani náhodou, i když sem tam se někdo najde, jako byl Reagan, nebo je Zelenskyj.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama