JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2023 12:13:00

Vzteklá smečka. Případné poškozené v tom nenechám samotné

Vzteklá smečka. Případné poškozené v tom nenechám samotné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řádění psí smečky na Praze 10.

 Přátelé, před pár týdny jsem vás informoval o nezvládnuté velké psí smečce z okolí Strašnic, která  doslova terorizovala své okolí.

Nezodpovědné jednání chovatelky už několik týdnů intenzivně řeší úřady, nicméně před několika dny jsem se dozvěděl o tom, že psí smečka zkraje ledna ve Středočeském kraji na Říčansku, kam nyní chovatelka jezdí smečku venčit, napadla 2 malé děti.

Zhrozil jsem se, když jsem slyšel detaily toho, co se na místě odehrálo a jak otřesně se k situaci postavila chovatelka, která neměla smečku pod dohledem, nechala psy dělat, co se jim chtělo a po incidentu z místa klidně se psy odešla do přilehlého lesa, do kterého ji vyrazilo hledat několik policistů, kteří byli na místo rodinou přivoláni.

Výsledkem incidentu byla, jak fyzická zranění, tak silně traumatizující zážitky, které si malé děti a s nimi celé rodina bohužel odnesla… A nejhorší je, že to není jediný případ napadení, kterého se smečka dopustila.

Chtěl bych proto vyzvat veřejně všechny, kteří máte obdobný zážitek s chovatelkou a její smečkou, abyste se ozvali a informace o napadení jste oznámili Městské části Prahy 10, ideálně prostřednictvím emailové adresy: posta@praha10.cz nebo i telefonicky. Kontaktovat můžete samozřejmě i mě - zde do komentářů do zprávy.

Chtěl bych vás ubezpečit, že se o tento případ intenzivně zajímám a s rodinou jsem v kontaktu. A slibuji, že další případné poškozené v tom nenechám samotné…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama